Днес в Италия дизел премиум се продава на цени от 1,399 до 2,189€/л

1,539€/л

грешна ценa ?

Бензиностанция SMP Station

Pordenone, Via Nuova di Corva, 76

предлага Дизел Премиум за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 15:30 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Esso Jesi (AN)

Jesi, Via Ancona 3

предлага Supreme Diesel за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 09:54 на 07.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Eni Torino (TO)

Torino, Corso Unità d'Italia 233/A

предлага DieselTech за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 06:22 на 12.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Eni Castelmassa (RO)

Castelmassa, Via Eridania 2

предлага DieselTech за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 16:57 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Бензиностанция SMP Station

Mogliano Veneto, (SS64) Via Zermanesa 84

предлага Дизел Премиум за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 16:06 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Eni Chioggia (VE)

Valli di Chioggia, S.S. Romea 558

предлага DieselTech за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 06:08 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Esso Orvieto

Orvieto, Via Angelo Costanzi 73

предлага Supreme Diesel за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 07:36 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Бензиностанция SMP Station

Maserada sul Piave, Via Papadopoli Sud 2

предлага Дизел Премиум за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 16:07 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

TotalErg Station

Ponte San Nicolò, Via Esperanto Ovest

предлага Excellium Diesel за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 23:19 на 13.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Eni Mantova (MN)

Mantova, Via Francesco Vaini 1

предлага DieselTech за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 06:37 на 07.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Esso Padova (PD)

Padova, Via Plebiscito - Zona Stadio

предлага Supreme Diesel за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 06:37 на 10.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Esso Station

Carpi, Via Lama n. 31

предлага Supreme Diesel за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 10:46 на 30.04.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Esso Casoria (NA)

Casoria, Via Nazionale delle Puglie km 34+92

предлага Supreme Diesel за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 17:23 на 06.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Бензиностанция SMP Station

Gonars, S.P. 252 Napoleonica

предлага Дизел Премиум за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 16:17 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Eni Silea (TV)

Roncade, Sr 89 Km 9+223

предлага DieselTech за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 16:11 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,539€/л

грешна ценa ?

Eni Arquà Polesine (RO)

Arquà Polesine, S.S. 434 Trans. Km78/350 Lato

предлага DieselTech за 1,539 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 06:12 на 12.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,544€/л

грешна ценa ?

Eni Station

Medicina, Va S. Vitale Ovest 209

предлага DieselTech за 1,544 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 09:32 на 12.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,544€/л

грешна ценa ?

Eni Station

Spoleto, S.S. 3 Flamiania Km 126+918

предлага DieselTech за 1,544 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 08:52 на 12.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,544€/л

грешна ценa ?

Repsol Station

Genova, Via struppa 113

предлага за 1,544 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 07:47 на 10.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps


1,544€/л

грешна ценa ?

Eni Mongrando (BI)

Mongrando, Via Provinciale 2

предлага DieselTech за 1,544 €/л

Цената е предоставена от потребител на Fuelo в 06:04 на 11.05.2021г.

отвори във fuelo Fuelo   Google Maps Google Maps