област Valle d'Aosta

в област Valle d'Aosta може да заредите в следните населени места:

Aosta(6) Pont-Saint-Martin(1)

Гориво/Цена Бензин A95 Дизел
средна за страната 1,634 €/л 1,576 €/л
Средна за Valle d'Aosta 1,558 €/л 1,560 €/л
ОбектГрадАдресГорива
Esso Esso Aosta (AO) Aosta Via Chabod 76 A95 DSL DSL+
Esso Esso Aosta (AO) Aosta Via Ivrea 67 A95 DSL DSL+
Esso Esso Station Aosta Viale Partigiani, 5 A95 DSL DSL+
IP IP Station Aosta Via Chabod, 23 A95 DSL DSL+
TotalErg TotalErg Aosta (AO) Aosta Via Parigi 238 A95 DSL DSL+
Tesla Tesla Aosta Supercharger Valle d'Aosta Località Autoporto, 33B EV
Esso Esso Station Pont-Saint-Martin Via Nazionale Per Carema A95 DSL DSL+